Konferenser & gruppevenemang

För bokning:
Tel – 0250 133 42
info@moralife.se

Boka Åmåsängsgården
för evenemang

På Åmåsängsgården kan man boka sin fest, jubileum, bröllop, företagsevent, mm och även anordna träningsläger för sin förening. Vi skräddarsyr tillsammans med er ett upplägg hur ni önskar ha just ert event.

BRÖLLOP & EVENT: I Åmåsängsgårdens charmiga och vackra Dalamiljö kan ni njuta av festligheterna med era nära och kära.  Vi kan anordna god mat och dryck året runt. Man kan anordna sin fest hos oss för en kväll, men har man långväga gäster så erbjuder vi även boende i våra fina gamla timmerhus och vi har även nybyggda, lite modernare stugor. Sommartid har vi ett stort restaurangtält på vår härliga terass med vår mysiga utebar.

FÖRETAG: Vill ni anordna er teambuilding i en avkopplande miljö i lugn och ro?

Åmåsängsgården är beläget endast 3 km utanför Mora centrum, cirka 150 meter från Siljans strand. Här är den perfekta miljön för en lyckad kick-off. Vi anordnar frukost, lunch, fika och middag enligt era önskemål.

FÖRENINGAR: Vi erbjuder boende för föreningar och klubbar till förmånliga priser. Det hålls många sportevenemang runtomkring Mora. Vi samarbetar med många lokala föreningar och har ett stort engagemang för idrottsverksamhet. Endast 3 km från Mora centrum är det perfekta boendet för hockey-, fotbolls- och innebandylag och alla andra idrottsutövare, sommar som vinter. Nere vid Siljans strand finns ett stort grönområde, vi har grillplatser och det är endast några km till Hemus där det finns fantastiska spår att träna i.

 

Hör av er till oss eller fyll i en offertförfrågan så återkommer vi till er.

Varmt välkomna!