Camping

Åmåsängsgårdens Camping ligger i natursköna och lugna omgivningar vid Siljans strand strax utanför Mora. Med bara 150 meter till en fin, barnvänlig badplats vid sjön Siljan, är det här ett riktigt semesterparadis och en avkopplande oas. I vårt fina Servicehus finns toaletter & duschar och detta ingår i vistelsen hos oss. Bredvid Servicehuset finns en handikappstoalett och ett skötbord. Vi har ett campingkök med spisar, microvågsugnar &  diskplatser. Intill campingköket finns ett litet sällskapsrum med bord & stolar och en TV.   I servicebyggnaden finns även latrintömning för mobila toaletter och utomhus för fasta toaletter.

Närheten till alla aktiviteter och sevärdheter i Siljansområdet samt den fina miljön, gör Åmåsängsgårdens Camping till ett självklart val för din campingsemester.

Då vi inte har någon onlinebokning i nuläget för campingplatser, vänligen maila in till oss: info@moralife.com. I mailet uppger man sitt mobilnummer, ankomst- & avresedatum och om det är husbil eller husvagn.

Varmt VÄLKOMNA till oss på Åmåsängsgården  !